Patriootlik

Tegelikult ei olnud mul üldse plaanis paraadile ronida – laisk nagu ma olen, kavatsesin piirduda telekavaatamisega. Mis sest, et kogu üritus otse nina alla toodi.

Aga eile õhtul helistas leitnant Külm ning teatas, et ta passib parasjagu Jõgeva kultuurikeskuse ees. Seepeale istusime Sassiga muidugi rataste selga ja sõitsime tere ütlema.

Paraadiproov oli päris kena. Näha muidugi eriti midagi ei olnud, seepärast oli mul veel hommikulgi kindel plaan teleka juurde jääda. Sellegipoolest vurasime keskpäeva paiku Jõgeva poole – mina, Andra, Sass ja Art. Teleülekannet ju korratakse õhtul ka :)

Tähe tänava põllupealne oli autosid paksult täis. Paraadi saba nägime ka ära, pärast seda sai Ühisgümnassiumi parklas sõjatehnikat näppida. Sass oli täitsa huvitatud, Art kõlkus kogu aeg mu kõhu peal ja paistis ka eluga rahul olevat. Tore ikka, et ennast välja vedasime :)

Pilte ka.

Be Sociable, Share!

Posted in Üldine loba.

Tagged with , .